Ocean Initiatives Beach Cleanups komen er weer aan!

maart 08, 2016
Martijn van Schaik

De lente staat weer voor de deur! Dat betekend voor velen weer de start van een druk seizoen. Een seizoen om te genieten van zon, zee, strand en natuurlijk golven.
Optimaal genieten doet iedereen op een schoon strand. Daarom begint Surfrider Foundation het strandseizoen met de jaarlijkse Ocean Initiative, de wereldwijde strandschoonmaak actie. Dit jaar vind onder het motto ‘No Break for Trash’ de actie plaats vanaf het eerste weekend van de lente op 18, 19 en 20 maart.

Dit is alweer het achtste jaar dat Surfrider Foundation Holland de beach cleanups voor Nederland organiseert. We hopen dan ook dat we het aantal deelnemers van voorgaande jaren kunnen evenaren. Om dit te bereiken willen we de actie verspreiden over meer weekenden om zo iedereen in de gelegenheid te stellen een cleanup te organiseren. Het houden van een cleanup is simpel:

Meld je clean up aan op www.oceaninitiatives.org, .
Je ontvang dan een organisers kit met promo materiaal etc.
Op www.oceaninitiatives.org zijn tevens instructies, educatiematerialen en promo-materiaal digitaal te vinden (zie kopje resources).

Surfrider Foundation Holland kan waar nodig ondersteunen en zorgt voor landelijke media-aandacht. Neem hiervoor contact met ons op. We rekenen op jullie support voor een trash-free strandseizoen!

Mahalo en Aloha!

No comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *