Join

Home » Join

Surfrider Foundation Holland bestaat uit een groep toegewijde vrijwilligers, allemaal met een eigen specialisme en motivatie. Deze groep is een sterke en gezonde fundering voor de Nederlandse Surfrider Foundation, maar we kunnen het niet alleen. Daarom breidden we ons netwerk van vrijwilligers graag uit.

Met grote regelmaat kunnen we jouw specialisme goed gebruiken, of hebben we simpelweg een paar extra handen nodig. Hieronder vind je onze vrijwilligersvacatures.

Actuele vrijwilligersvacature

Doorlopende vrijwilligersvacatures

Voor een aantal functies zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die regelmatig of op oproepbasis een steentje willen bijdragen aan Surfrider Foundation Holland.

Keepers of the Coast

Als grassroots organisatie zijn we dankzij onze achterban in Nederland lokaal vertegenwoordigd, met de kracht van een wereldwijde organisatie. Om dit systeem in ere te houden zijn we altijd op zoek naar zogenaamde Keepers of the Coast; surfers, wandelaars en/of strandliefhebbers die regelmatig op een bepaald strand komen. Deze locals kunnen ons op de hoogte houden van verandering en ontwikkelingen op “hun” strand. Zo zijn we overal vertegenwoordigd en kunnen we ook jouw surfspot beschermen. Interesse om Keeper of the Coast te worden? Neem dan contact op  via info@surfriderfoundation.nl ovv Keeper of the Coast

Organisator Ocean Initatives

Elke jaar organiseert Surfrider Foundation wereldwijd beach clean ups. Met deze schoonmaakacties vragen we aandacht voor het plastic pollution probleem. Wereldwijd raken mensen op een leuke manier betrokken bij de oplossing van het probleem. Ieder jaar groeit het aantal schoonmaakacties en we zijn continu op zoek naar nieuwe organisatoren. Is jouw strand altijd een zooitje en spoelt er regelmatig plastic troep aan? Organiseer dan met ons mee en confronteer de lokale bevolking met het probleem. Meld je clean up aan op www.oceaninitiatives.org en ontvang je clean up pakket.

Redacteur

Voor onze website zijn we altijd op zoek naar schrijftalenten met een passie voor de zee en het beschermen ervan. Wil je ervaring op doen of wil je af en toe gewoon je verhaal kwijt? Wordt dan redacteur voor Surfrider Foundation Holland en neem contact op met Dylan via dylan@surfriderfoundation.nl o.v.v. vacature redacteur. Samen zoeken jullie dan naar de perfecte samenwerking.

Specialisten

Naast bovengenoemde functies zijn we altijd op zoek naar mensen met een bijzonder specialisme. Ben je jurist en draag je graag je steentje bij aan het milieu of ben je werkzaam in waterschap? Heb je bepaalde kennis of capaciteiten waarmee je ons team kunt versterken? Regelmatig zijn we in gesprek met gemeenten, milieu- en regeringsinstanties waarbij we specifieke kennis altijd kunnen gebruiken. Kun je ons verder helpen? Neem dan contact op via info@surfriderfoundation.nl ovv specialisme en je komt in onze database van specialisten. Indien we je hulp goed kunnen gebruiken ontvangen je vanzelf een berichtje.